FTX ventilation

FTX ventilation

FTX Ventilation med värmeåtervinning

 

Valet av ventilationsaggregat med värmeåtervinning  och valet av tillverkare är viktigt för våra kunder. Med våra tillverkare i Norden kan man känna sig trygga med: Systemair AB, Östberg AB, Flexit AB, Fläkt Woods AB och Swegon AB samtliga tillverkare har hög kvalité samt hög värmeåtervinning och temperaturverkningsgrad. Garantierna varierar mellan tillverkarna från 2- 5 år. När vi levererar FTX aggregat från nämnda tillverkare kan vi som återförsäljare samt våra kunder känna sig trygga med valet av FTX aggregat från vårt företag USV AB // alltomventilation.

 

Vill du som kund beställa ett ventilationssystem med FTX eller enbart ett aggregat med värmeåtervinning så är USV de företag som kan hjälpa dig från start till mål, vår kund står alltid i Centrum. Under installation kan kunden ringa mig alla tider på dygnet och ställa sina frågor kring projektet.

 

Villaägarens boyta ligger som grund vid valet av FTX-ventilationsaggregat och byggsats.  Kunder med kontor mm är det verksamheten som ligger som grund för vår projektering och valet av ventilation och byggsats.

 

 

 

Produkter