Produkter   » INOMHUSMILJÖ » Luftavfuktare / Krypgrund
Luftavfuktare / Krypgrund
 

Välj luftavfuktare utifrån var den ska användas

Luftavfuktaren är ett smart sätt att förhindra framtida problem med fukt i källaren för den som bytt från olja till bergvärme eller fjärrvärme och vissa modeller kan även användas i krypgrunden. Med en luftavfuktare förebyggs på sikt problem med dålig lukt, mögel eller röta i källaren efter att byte från oljepanna till bergvärme eller fjärrvärme.

Det är viktigt att se till hela huset. En åtgärd som minskar energianvändningen och uppvärmningskostnaderna får inte på sikt orsaka problem som fukt och mögel. Luftavfuktarna kan bedömas genom att jämföra avfuktningen per kilowattimme.

Ska avfuktaren användas i krypgrunden eller för att minska uppvärmningskostnader i sommarhuset under vinterhalvåret måste den klara lägre temperaturer än om den ska användas i källaren eller till att torka tvätt. Samtliga våra avfuktare håller högsta kvalité.

NYHET! Acetec- Sorptionsavfuktare Acetec EvoDry PD
Art nr. ART6670200 EvoDry PD
14 800,00 :-
TERU, för att motverka fukt,mögel,radon - FTX - ventilation för torp / krypgrund
Art nr. ART000027
12 700,00 :-
Valuta
Moms: inkl. exkl.

Nyheter RSS för Nyheter

Fläktmotorer- takfläktar- utbytesfläktar- med motorer- Ventilationsaggregat med Frånluft samt FTX aggregat till och frånluft

TERU FTX -Ventilation för krypgrund
Stort utbud för marknadens kunder- Villaägare- Brf- Byggherre - Företag och Entreprenörer Fläktmotorer till Systemair ventilationsaggregat- Östberg- Flexit- Fläkt Woods- Äldre tillverkare Temovex- Termavent- Rexonett- Minimaster ACC-ACF- Ventex- Enessen- Reginair- Essvex 55- Essvent- Metsovent- Ventex- Husqvarna- Svab- TFER- Topvex- JDBD- RDAA- Sebovex- Electrolux- SVF 7-8-9- ACJ- Vevex Takfläktar- TKS- TKC AC alt. Lågenergifläktar EC - TFSK-AC TFSK EC- TFSR AC- TFSR EC- Vi hjälper till att söka efter Er takfläkt eller fläktmotor kontakta vårt företag!
2017-09-04

Nyheter

TERU FTX -Ventilation för krypgrund
2017-03-02

 

Kampanjvaror


Just nu erbjuder vi följande produkt till extra förmånligt pris.

kampanj_bild

Gå till våra kampanjvaror

Poolvärmepump KMP 50, pool upp till 50 3m

 

Byggsatser ventilationsystem


byggsystem

 

NYHET!


NU i SAMMARBETE MED FLEXIT FÖR ALLA "GDS-BYGGARE"

Här erbjuder vi våra kunder ett helt nytt koncept för Byggsatser ventilationssystem i sammarbete med Flexit Sverige och med otroligt konkurrenskraftiga priser. Klicka här

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.