Produkter   » VENTILATION » GÖR DET SJÄLV PAKET I BYGGSATS » VENTILATIONS BYGGSATSER
 

Byggsatser

Ventilations Byggsatser

Det finns två huvudargument för ventilation:

Luften ska vara frisk, behaglig och bidra till god hälsa.

Luften ska motverka att det uppstår fuktskador i byggnaden i form av mögel, svamp eller andra otrevligheter såsom kondens på vinden.

En god ventilation är viktig för oss alla eftersom vi har fått nya boendevanor och tillbringar en allt större del av vår tid inomhus. I inomhusluften samlas föroreningar från matlagning, städning och koloxid som vi andas ut.

Ventilationen tillför bostaden frisk luft och bortför inneluft som är förorenad av människor, djur, material, maskiner etc.

Den friska luften som skall in i huset förvärms med den luften som skall ut ur huset och på så vis återvinns energin som ventileras ut med den "smutsiga" luften.

Det är viktigt att komma ihåg att tillförd luft är renare än uteluften oavsett föroreningsgrad på uteluften.

så behöver vi i dag ha en mekanisk ventilation,gärna då med ett FTX system med renad uteluft och styrda flöden, som följer de normer och krav som är uppsatta i BBR.

Nytt Gör-Det-Själv FTX system i 5 enkla steg!
Art nr. ART 2013-9
46 400,00 :-
Viktigt att veta om vid valet av materialet i byggsatser!
Art nr. ART000064
Ej prissatt
Valuta
Moms: inkl. exkl.

Nyheter RSS för Nyheter

Fläktmotorer- takfläktar- utbytesfläktar- med motorer- Ventilationsaggregat med Frånluft samt FTX aggregat till och frånluft

Att välja rätt ventilationsbyggsats och material!
Stort utbud för marknadens kunder- Villaägare- Brf- Byggherre - Företag och Entreprenörer Fläktmotorer till Systemair ventilationsaggregat- Östberg- Flexit- Fläkt Woods- Äldre tillverkare Temovex- Termavent- Rexonett- Minimaster ACC-ACF- Ventex- Enessen- Reginair- Essvex 55- Essvent- Metsovent- Ventex- Husqvarna- Svab- TFER- Topvex- JDBD- RDAA- Sebovex- Electrolux- SVF 7-8-9- ACJ- Vevex Takfläktar- TKS- TKC AC alt. Lågenergifläktar EC - TFSK-AC TFSK EC- TFSR AC- TFSR EC- Vi hjälper till att söka efter Er takfläkt eller fläktmotor kontakta vårt företag!
2017-09-04

Nyheter

Att välja rätt ventilationsbyggsats och material!
2017-03-02

 

Kampanjvaror


Just nu erbjuder vi följande produkt till extra förmånligt pris.

kampanj_bild

Gå till våra kampanjvaror

Poolvärmepump KMP 50, pool upp till 50 3m

 

Byggsatser ventilationsystem


byggsystem

 

NYHET!


NU i SAMMARBETE MED FLEXIT FÖR ALLA "GDS-BYGGARE"

Här erbjuder vi våra kunder ett helt nytt koncept för Byggsatser ventilationssystem i sammarbete med Flexit Sverige och med otroligt konkurrenskraftiga priser. Klicka här

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.