FTX system 0-80 m2 1-plan, utan isolering

FTX system med byggsats 0-80 m2- 1-plan, utan isolering

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(0/5)
Bli först med att betygsätta.

Kontakta vårt företag för offert! NYHET 2015-08-24 Flexit Byggsats FTX system 0-80 kvm boyta 1-plan, utan isolering. 5- års garanti mest Kompletta byggsats i Sverige!

FTX system med byggsats 0-80 m2- 1-plan, utan isolering
Artnr ART 0- 80-1

Kontakta vårt företag för offert! NYHET 2015-08-24 Flexit Byggsats FTX system 0-80 kvm boyta 1-plan, utan isolering. 5- års garanti mest Kompletta byggsats i Sverige!

Byggsatsen omfattar samtliga tilluftsdon och frånluftsdon för Er byggsats, kundens planritning ligger som grund vid vår offertberäkning av ventilationsbyggsatsen. Viktigt att göra rätt från början till färdig byggsats före leverans till kund!

Byggsatsen för Er Villaägare omfattas av tilluftsdon med ljuddämpare samt frånluftsdon, ventilationskanaler enligt SIS- STD. Ramar för don och ljuddämpare för tilluften samt 2st huvudkanalerna. För frånluften kan det förekomma någon ljuddämpare. Projekteringen avgör urvalet av ventilationsmaterial enligt Ert underlag (Planritning) Vilket ligger som grund för komplett byggsats till kund.

Bästa Byggherre! Viktigt för vårt företag att veta om ert bygge, före vår offertberäkning! Vårt råd till kund är att vid val av byggsats, bör inte priset vara helt avgörande med tanke på den investering man gör för framtiden.

Viktigt att göra rätt från början till leverans. Vårt företag har kompetensen att leverera och projektera det bästa till kund, samt att erbjuda material som håller bästa kvalité, kanalerna skall hålla SIS- STD.

Där håller inte alla leverantörer måttet. Garantin är en viktig faktor vid valet av utrustning. Flexit lämnar 5- års garanti, har heller inget emot Heru- familjen eller andra stora leverantörer som också har bra aggregat.

Det är Idag ingen större skillnad på våra leverantörers aggregat. Vad som viktigt för vårt företag är att hela paketet av byggsatsen håller högsta standard vilket vi kan lova våra byggherrar. Spirokanalerna som är oisolerade har en längd av 115 cm och EAN- märkta den korta kanallängden gör att kunden inte behöver kapa kanalerna så ofta dom är lätt att hantera och installationen bör gå smidigare att installera.

- viktigt att veta är om byggherren skall sprutisolera vinden med isolering och till vilken höjd? - detta har att göra med om vi skall ta med isolering av kanalerna på kall vind ?

Vi rekommenderar att man använder 50 mm strumpa när kanaler läggs i lösull, detta för att minska risken att det inte ska bli för lite isolering där kanaler kryssar takstolar. Ska det endast ligga i lösull så ska det vara minst 200 mm lösull över kanalerna.

- skall vi räkna med 50 mm isolering enligt våra rekommendationer på alla kanaler på kallvind ? - kondensisolering av uteluft och avluft ingår i vår byggsats.

För att beräkna vår offert till kund behöver vi Era uppgifter:

Leveransadress för byggsatsen Leverans datum Faktura adr. Telefon.nr mobil. e- post adr.

5 års garanti! Komplett byggsats enligt leverans för Gör Det Själv montage. FTX system med UNI 2, projektering och allt material ingår enligt vår offert.

Enligt norm! Isolering av kanaler med värmematta 2x 50 mm kan beställas som tillval.

Byggsatser villaägare för Om / tillbyggnad och byggherre.

Bra luft är en investering för livet!

Er bästa affär är att själv installera vår byggsats eller om du anlitar en hantverkare med möjlighet till ROT-avdrag.

Det mest ekonomiska för kunden är att köpa och installera ett komplett FTX paket, i form av en byggsats.

Vårt företag USV AB /alltomventilation tar hand om ert hus! Du som kund behöver inga för-kunskaper i luftbehandling eller luftomsättning. Du behöver endast skicka in ritningarna för Ditt hus nedan och vi tar hand om resten.

Vi tar den första kontakten med kunden samt utför grundprojektering som sedan lämnas över till Flexit.

Vad ingår i byggsatsen. När vår leverantör Flexit gör den slutliga projekteringen och levererar en ventilationsbyggsats garanteras att du får allt material som behövs för att lyckas med en komplett installation. Kan inte redovisa alla detaljer i en byggsats.

Exempel på vad som ingår i byggsatsen:

 • Flexit UNI2 R EC
 • Avancerad styrpanel CI60, med display
 • Samtliga spirorör och böjar
 • Kondensisolering
 • Samtliga tillufts- och frånliftsventiler
 • Komplett ritning
 • Montagemateriel upphängningsband,
 • montageskruv, skrivbits m.m.
 • Takhuv eller vägghuv
 • Kanal till köksfläkt (om så önskas)
 • 5 års garanti på allt material

Kan det tillkomma kostnader på priset? Nej! Det pris som visas i detta paket är det pris du betalar och inget mer.

Vad som inte ingår är: Isoleringsmaterial för kanaler på kallvind, beställes av kund efter projektering och mängdberäkning!

Efter många års försäljning av ventilationsbyggsatser kan vårt företag, tillsammans med Flexit, prissätta kompletta ventilationspaket på rätt sätt och samtidigt vara konkurrenskraftiga.

Vad händer efter att vi har beställt en ventilationsbyggsats: När vi erhållit Er beställning granskas innehållet och Flexit projektledare kontaktar er för eventuella frågor kring ert hus.

Som ex/ Flexit som kontaktar dig för en genomgång av rördragningen. Vilket är bra för alla parter, kund får en genomgång för leverans så att allt blir bra redan från början till slut.

Du är alltså med hela vägen från start och får tillsammans med projektören bestämma utformningen av rörens placering.

Garantier
Vi kan tillsammans med Flexit erbjuda 5 års garanti på alla våra FTX system GDS. Detta är ett unikt erbjudande och borgar för mycket hög kvalitet på alla de ingående produkterna.

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

W3Uvk6
Kod från Captcha-bild:

Dokument

uni_2_3_4.pdf

Dina senast besökta varor

Transformator,1,5 A ...
1 451,00 :-
Essvent L Kryddhyllef...
2 948,00 :-
Rexonett RDKA Fläktmo...
1 578,00 :-

Andra varor från samma varugrupp

Komplett byggsats enligt offert 2017-11-23- 2-planshus beräknad boyta 250 kvm
68 000,00 :-
Art nr. P517907
Kontakta vårt företag för offert! NYHET 2015-08-24 Flexit Byggsats FTX system 301- 320 kvm boyta 2-plan, ...
Ej prissatt
Art nr. ART 301- 320-2
Valuta
Moms: inkl. exkl.

Nyheter RSS för Nyheter

Fläktmotorer- takfläktar- utbytesfläktar- med motorer- Ventilationsaggregat med Frånluft samt FTX aggregat till och frånluft

FTX system med byggsats 301- 320 m² 2-plan, utan isolering
Stort utbud för marknadens kunder- Villaägare- Brf- Byggherre - Företag och Entreprenörer Fläktmotorer till Systemair ventilationsaggregat- Östberg- Flexit- Fläkt Woods- Äldre tillverkare Temovex- Termavent- Rexonett- Minimaster ACC-ACF- Ventex- Enessen- Reginair- Essvex 55- Essvent- Metsovent- Ventex- Husqvarna- Svab- TFER- Topvex- JDBD- RDAA- Sebovex- Electrolux- SVF 7-8-9- ACJ- Vevex Takfläktar- TKS- TKC AC alt. Lågenergifläktar EC - TFSK-AC TFSK EC- TFSR AC- TFSR EC- Vi hjälper till att söka efter Er takfläkt eller fläktmotor kontakta vårt företag!
2017-09-04

Nyheter

FTX system med byggsats 301- 320 m² 2-plan, utan isolering
2017-03-02

 

Kampanjvaror


Just nu erbjuder vi följande produkt till extra förmånligt pris.

kampanj_bild

Gå till våra kampanjvaror

Poolvärmepump KMP 50, pool upp till 50 3m

 

Byggsatser ventilationsystem


byggsystem

 

NYHET!


NU i SAMMARBETE MED FLEXIT FÖR ALLA "GDS-BYGGARE"

Här erbjuder vi våra kunder ett helt nytt koncept för Byggsatser ventilationssystem i sammarbete med Flexit Sverige och med otroligt konkurrenskraftiga priser. Klicka här

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.