K paket Essvent S + Vit Spiskåpa med trafo. Bredd 60 cm

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

K paket Essvent S + Vit Spiskåpa med trafo. Bredd 60 cm. Bra val vid valet av mekaniskventilation för kök, wc/dusch och tvättstuga, leverans av komplettlösning för er bostad.

Artikelnamn: K paket Essvent S + Vit Spiskåpa med trafo. Bredd 60 cm
Artnr: ART K2237-1
5 431,00 :-

Produktbeskrivning

K paket Essvent S + Vit Spiskåpa med trafo. Bredd 60 cm. Bra val vid valet av mekaniskventilation för kök, wc/dusch och tvättstuga, leverans av komplettlösning för er bostad.

Komplett ventilationslösning för villaägare och flerbostadshus samt Brf. lgh som behöver byta ut sitt gamla system eller komplettering. Fläkten är avsedd att monteras på vägg bakom kryddhyllan i köket och styrs då av spiskåpa. Den kan även monteras på t.ex. vind eller i tvättstuga och styrs då av en separat transformator.

Både spiskåpan och transformatorn är försedda med snabbkontakt för enkel montering tillsammans med kryddhyllefläkten. Fläktpaketet med motor sitter i locket och kan vid behov tas loss för service. Vid rengöring lossas fläkthjulet och diskas i maskin eller för hand.

Viktigt! Vid valet av Rostfri- spiskåpa, tillkommer ett pris av kr 1038 inkl.moms. Kontakta företaget efter Er beställning av K paketet! Vad som inte ingår är tillbehör.

Tillbehör- kan beställas: Art.nr. 5568 ?Flexibel slang med 2st klamrar för anslutning mellan kåpan och Essvent kr 224 inkl.moms Kanaldetaljer ingår inte.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

fFSd
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Mer information

Dokument (0)

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

  • Takfläkt TFSR 160 är ett tyst frånluftssystem för ventilation av större lägenheter och villor. Fläkten ger en hög luftkomfort samt ett bra inomhusklimat. Du styr...
    Art nr. 1333
    3 082,00 :-
  • fläktmotor RVF 100 M- utbytes- motor RVF 100 M Fläktmotor som frånluftsfläkt för radon
    Art nr. ART 204128
    850,00 :-