Läs om hur du enkelt kan förse ditt hus med ett nytt FTX system i vår unika 5-stegs process.

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(0/5)
Bli först med att betygsätta.

Nytt Gör-Det-Själv FTX system i 5 enkla steg!

Läs om hur du enkelt kan förse ditt hus med ett nytt FTX system i vår unika 5-stegs process.
Artnr ART 2013-9
46 400,00 :-

Nytt Gör-Det-Själv FTX system i 5 enkla steg!

Att köpa och installera ett FTX system själv har aldrig varit enklare. USV inomhusmiljö AB med e-handel alltomventilation kan nu erbjuda marknadens mest flexibla och kostnadseffektivaste Gör-Det-Själv paket för FTX ventilation.

Läs om hur du enkelt kan förse ditt hus med ett nytt FTX system i vår unika 5-stegs process.

1.Det första steget i processen är att du själv funderar på vart du önskar placera själva FTX aggregatet. Antingen placeras FTX aggregatet på vinden eller någonstans inne i huset.

Notering: Tänk på att FTX aggregatet skall vara lättillgängligt för service och underhåll. Om du bor i ett hus med flera våningar är det bra om du funderar ut ett eller flera ställen i huset där rören kan dras mellan våningsplanen.

Notering: Kanalsystemet för det översta planet kommer att placeras på vinden och samtliga ventiler placeras i tak.

2. Nu är det dags att välja rätt Gör-Det-Själv FTX system för just ditt hus. Vårt stora utbud av FTX system gör det möjligt för dig att välja ett GDS paket som passar bäst för ditt hus.

Börja med att använda filtreringsfunktionen högst upp i kategorin "Gör det själv paket FTX". Här kan du välja antal våningsplan, storlek på ditt hus samt med eller utan isolering.

Notering: Välj "med isolering" om du vet att kanalerna kommer att placeras på en kallvind eller i annat ouppvärmt utrymme.

När du hittat det GDS paket som passar ditt hus är du redo att placera en order. Notering: Om du har plan ritningar på ditt hus kan du bifoga dessa innan du lägger GDS paketet i varukorgen. Detta påskyndar processen.

3. När vi väl erhåller din beställning kommer den att granskas och skickas vidare till en av våra projektörer. Kort där efter kommer du bli uppringd av din projektör och ni har nu möjlighet att utforma anläggningen tillsammans.

Notering: Du känner till ditt hus bättre än oss. Därför är det av största vikt att du får framföra dina önskemål till projektören så att han kan utforma kanalsystemet precis som du vill ha det.

4. När projektören fått den information han behöver påbörjas projekteringen av ditt nya FTX system.

När ditt FTX system är färdig projekterat erhåller du ett första ritningsförslag via e-post. Du har nu möjlighet att i lugn och ro granska och jämföra ritningen med verkligheten i ditt hus. Skulle något behöva ändras på ritningen gör projektören det tills du är nöjd.

Notering: Vi levererar inget material innan du är 100 % nöjd med ritningen över kanalsystemet.

5. Slutligen är det dags för leverans. En stor fördel med att köpa ett Gör-Det-Själv FTX paket från oss är att vi levererar hela din anläggning vid ett och samma tillfälle tillsammans med montageritning och montageinstruktioner.

I och med detta kan du planera för installationsdatum och vara säker på att inget saknas vid leveransen.

Notering: Om det uppstår oklarheter kring installationsprocessen finns vi alltid till hands för att svara på dina frågor.

Välkommen till vårt företag med 18 års erfarenhet av ventilation.

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

uJx7V
Kod från Captcha-bild:

Dina senast besökta varor

Utbyteskåpa minimaste...
7 325,00 :-
TKS är en takfläkt me...
1 440,00 :-
Husqvarna Fläktmotor ...
1 700,00 :-
Fläktmotor Passar Bah...
2 200,00 :-

Andra varor från samma varugrupp

Viktigt att veta om vid valet av materialet i byggsatser!
Ej prissatt
Art nr. ART000064
Valuta
Moms: inkl. exkl.

Nyheter RSS för Nyheter

Fläktmotorer- takfläktar- utbytesfläktar- med motorer- Ventilationsaggregat med Frånluft samt FTX aggregat till och frånluft

Att välja rätt ventilationsbyggsats och material!
Stort utbud för marknadens kunder- Villaägare- Brf- Byggherre - Företag och Entreprenörer Fläktmotorer till Systemair ventilationsaggregat- Östberg- Flexit- Fläkt Woods- Äldre tillverkare Temovex- Termavent- Rexonett- Minimaster ACC-ACF- Ventex- Enessen- Reginair- Essvex 55- Essvent- Metsovent- Ventex- Husqvarna- Svab- TFER- Topvex- JDBD- RDAA- Sebovex- Electrolux- SVF 7-8-9- ACJ- Vevex Takfläktar- TKS- TKC AC alt. Lågenergifläktar EC - TFSK-AC TFSK EC- TFSR AC- TFSR EC- Vi hjälper till att söka efter Er takfläkt eller fläktmotor kontakta vårt företag!
2017-09-04

Nyheter

Att välja rätt ventilationsbyggsats och material!
2017-03-02

 

Kampanjvaror


Just nu erbjuder vi följande produkt till extra förmånligt pris.

kampanj_bild

Gå till våra kampanjvaror

Poolvärmepump KMP 50, pool upp till 50 3m

 

Byggsatser ventilationsystem


byggsystem

 

NYHET!


NU i SAMMARBETE MED FLEXIT FÖR ALLA "GDS-BYGGARE"

Här erbjuder vi våra kunder ett helt nytt koncept för Byggsatser ventilationssystem i sammarbete med Flexit Sverige och med otroligt konkurrenskraftiga priser. Klicka här

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.