Hem » FTX ventilation » SAVE VSR 150 /B, FTX takmontage Max 120 kvm

SAVE VSR 150 /B, FTX takmontage Max 120 kvm

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
20 750,00 :-

Beskrivning

Värmeåtervinningsaggregat anpassat för bostäder med en boyta på upp till Max 120 m². Med anslutning till spiskåpa

SAVE VSR 150/B är en vitmålad modell för installation på vägg eller i tak. Aggregatet har dubbla höljen, är helisolerat och har kompletta reglerfunktioner, roterande värmeväxlare med hög verkningsgrad, termostatreglerat återuppvärmningsbatteri och filter.

Energieffektiva fläktar med EC-motorer ger lägre energiförbrukning. Med de här motorerna kan upp till 50 % lägre energiförbrukning uppnås jämfört med AC-lösningar. Modern teknik ger lägre SFP-faktor (Specific Fan Power) såväl som en effektiv aggregatdesign.

?Högeffektiv roterande värmeväxlare ?Energieffektiva RadiCal-fläktar med modern EC-teknik ?Separata inställningar för till- och frånluftsflöde ?Startguide för enkel idriftsättning ?Automatiskt byte till sommardrift (utan värmeåtervinning) ?Behovsstyrd reglering ?Inspektionslucka på båda sidor ?Modbus-kommunikation via RS-485 ?Anslutning till spiskåpa

Det finns möjlighet att leda frånluft från spiskåpa förbi värmeväxlaren via den separata "bypass-kanalen" för att undvika nedsmutsning, för att bibehålla växlarens verkningsgrad.

SAVE VSR 150/B har en utgång för reglering av externt varmvatten- eller kylbatteri och förberedda inlopp för behovsstyrd ventilation från externa givare, till exempel CO2, närvarodetektor eller fuktighetsgivare (potentialfri kontakt).

Aggregatet levereras med tilluftsfilter typ F7 och frånluftsfilter typ G3. Tilluftsfilter typ G3 finns som tillval.

Specifikationer

Artnr: ART 19980

Omdöme

Lämna ett omdöme

aTdUTV
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om