TERU FTX -Ventilation för krypgrund

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(0/5)
Bli först med att betygsätta.

TERU, för att motverka fukt,mögel,radon - FTX - ventilation för torp / krypgrund

TERU FTX -Ventilation för krypgrund
Artnr ART000027
12 700,00 :-

TERU, för att motverka fukt,mögel,radon - FTX - ventilation för torp / krypgrund

För att hålla en torr och frisk torpargrund, är det viktigt med en bra ventilation. Vårt förslag är Östberg.s Teru, Ftx aggregat för torpargrund. Undermåligt ventilerade torpargrunder är en grogrund för röta och mögel. Har man dessutom markradon under fastigheten är ventilation ett måste. Lösningen är att ventilera mekaniskt med hjälp av fläkt. Men även här finns det risker; att ventileragrunden kan på vintern resultera i kalla golv, minskad komfort och ökade uppvärmningskostnader i och med att den värme som finns under huset kontinuerligt leds bort. På sommaren kan det istället bli för varmt så att möglet frodas.

Med hjälp av vårt torpargrundsaggregat TERU med värme- resp kylåtervinning blir det möjligt att öka ventilationen under fastigheten och erhålla rätt temperatur och fuktighet i torpargrunden både under vinter och sommar! Med en verkningsgrad på ca 80% byter man ut luften men behåller det mesta av värmen under vintern resp. håller nere värmen under sommaren för att förhindra mögelbildning Har man stora/större problem med fukt så rekomenderar vi en sorptionsavfuktare i kryp/Torpargrunden.

Ivårt utförande är TERU isolerat aggregat, för att undvika kondens.

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

tSq3V
Kod från Captcha-bild:

Dokument

TERU pdf

Dina senast besökta varor

Design kåpa, Rostfri ...
8 625,00 :-
Flexibel kvalitetskåp...
3 535,00 :-
Husqvarna FTX 111. LV...
3 227,00 :-
Mitsubishi Luft- Luft...
17 334,00 :-

Andra varor från samma varugrupp

NYHET! Acetec- Sorptionsavfuktare Acetec EvoDry PD
14 800,00 :-
Art nr. ART6670200 EvoDry PD
Valuta
Moms: inkl. exkl.

Nyheter RSS för Nyheter

Fläktmotorer- takfläktar- utbytesfläktar- med motorer- Ventilationsaggregat med Frånluft samt FTX aggregat till och frånluft

NYHET! Acetec Sorptionsavfuktare Acetec EvoDry PD
Stort utbud för marknadens kunder- Villaägare- Brf- Byggherre - Företag och Entreprenörer Fläktmotorer till Systemair ventilationsaggregat- Östberg- Flexit- Fläkt Woods- Äldre tillverkare Temovex- Termavent- Rexonett- Minimaster ACC-ACF- Ventex- Enessen- Reginair- Essvex 55- Essvent- Metsovent- Ventex- Husqvarna- Svab- TFER- Topvex- JDBD- RDAA- Sebovex- Electrolux- SVF 7-8-9- ACJ- Vevex Takfläktar- TKS- TKC AC alt. Lågenergifläktar EC - TFSK-AC TFSK EC- TFSR AC- TFSR EC- Vi hjälper till att söka efter Er takfläkt eller fläktmotor kontakta vårt företag!
2017-09-04

Nyheter

NYHET! Acetec Sorptionsavfuktare Acetec EvoDry PD
2017-03-02

 

Kampanjvaror


Just nu erbjuder vi följande produkt till extra förmånligt pris.

kampanj_bild

Gå till våra kampanjvaror

Poolvärmepump KMP 50, pool upp till 50 3m

 

Byggsatser ventilationsystem


byggsystem

 

NYHET!


NU i SAMMARBETE MED FLEXIT FÖR ALLA "GDS-BYGGARE"

Här erbjuder vi våra kunder ett helt nytt koncept för Byggsatser ventilationssystem i sammarbete med Flexit Sverige och med otroligt konkurrenskraftiga priser. Klicka här

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.