Viktigt att välja rätt byggsats!

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(3/5) Baserat på 1 Betyg

Bästa Byggherre! Viktigt för vårt företag att veta om ert bygge, före vår offertberäkning!

Viktigt att välja rätt byggsats!
Artnr ART 2015-09

Bästa Byggherre! Viktigt för vårt företag att veta om ert bygge, före vår offertberäkning!

Vårt råd till kund är att vid val av byggsats, bör inte priset vara helt avgörande med tanke på den investering man gör för framtiden.

Viktigt att göra rätt från början till leverans. Vårt företag har kompetensen att leverera och projektera det bästa till kund, samt att erbjuda material som håller bästa kvalité, kanalerna skall hålla SIS- STD.

Där håller inte alla leverantörer måttet. Garantin är en viktig faktor vid valet av utrustning. Flexit lämnar 5- års garanti, har heller inget emot Heru- familjen eller andra stora leverantörer som också har bra aggregat.

Det är Idag ingen större skillnad på våra leverantörers aggregat. Vad som viktigt för vårt företag är att hela paketet av byggsatsen håller högsta standard vilket vi kan lova våra byggherrar.

Spirokanalerna som är oisolerade har en längd av 115 cm och EAN- märkta den korta kanallängden gör att kunden inte behöver kapa kanalerna så ofta dom är lätt att hantera och installationen bör gå smidigare att installera.

- viktigt att veta är om byggherren skall sprutisolera vinden med isolering och till vilken höjd? - detta har att göra med om vi skall ta med isolering av kanalerna på kall vind ?

Vi rekommenderar att man använder 50 mm strumpa när kanaler läggs i lösull, detta för att minska risken att det inte ska bli för lite isolering där kanaler kryssar takstolar.

Ska det endast ligga i lösull så ska det vara minst 200 mm lösull över kanalerna.

Kravet för kanaler som skall isoleras på kall vid är 100 mm, vår förslag är att man isolera 2 x 50 mm.

Kund som sprutisolera vinden som enbart täcker kanalerna 150 mm, bör extra isolera 50 mm med värmematta eller kanalstrumpa.

- skall vi räkna med 50 mm isolering enligt våra rekommendationer på alla kanaler på kallvind ? - kondensisolering av uteluft och avluft ingår i vår byggsats.

För att beräkna vår offert till kund behöver vi Era uppgifter:

Leveransadress för byggsatsen Leverans datum Faktura adr. Telefon.nr mobil. e- post adr.

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

qbkt
Kod från Captcha-bild:

Dina senast besökta varor

5 steg till ett radon...
48 900,00 :-
Utbyteskåpa till vent...
7 325,00 :-
Luft/Vattenvärmepump
91 100,00 :-
Takfläkt TFSR 125 XL ...
1 836,00 :-
Valuta
Moms: inkl. exkl.

Nyheter RSS för Nyheter

Fläktmotorer- takfläktar- utbytesfläktar- med motorer- Ventilationsaggregat med Frånluft samt FTX aggregat till och frånluft

TFSR 125 XL Sileo röd Art.nr 75087
Stort utbud för marknadens kunder- Villaägare- Brf- Byggherre - Företag och Entreprenörer Fläktmotorer till Systemair ventilationsaggregat- Östberg- Flexit- Fläkt Woods- Äldre tillverkare Temovex- Termavent- Rexonett- Minimaster ACC-ACF- Ventex- Enessen- Reginair- Essvex 55- Essvent- Metsovent- Ventex- Husqvarna- Svab- TFER- Topvex- JDBD- RDAA- Sebovex- Electrolux- SVF 7-8-9- ACJ- Vevex Takfläktar- TKS- TKC AC alt. Lågenergifläktar EC - TFSK-AC TFSK EC- TFSR AC- TFSR EC- Vi hjälper till att söka efter Er takfläkt eller fläktmotor kontakta vårt företag!
2017-09-04

Nyheter

TFSR 125 XL Sileo röd Art.nr 75087
2017-03-02

 

Kampanjvaror


Just nu erbjuder vi följande produkt till extra förmånligt pris.

kampanj_bild

Gå till våra kampanjvaror

Poolvärmepump KMP 50, pool upp till 50 3m

 

Byggsatser ventilationsystem


byggsystem

 

NYHET!


NU i SAMMARBETE MED FLEXIT FÖR ALLA "GDS-BYGGARE"

Här erbjuder vi våra kunder ett helt nytt koncept för Byggsatser ventilationssystem i sammarbete med Flexit Sverige och med otroligt konkurrenskraftiga priser. Klicka här

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.