Nyheter

2017-09-04
Urban Söder

Stort ventilationsutbud

Vare sig du vill köpa ett helt ventilationssystem (s.k. byggsats för ventilation) eller behöver någon enstaka ventilationsprodukt kommer du kunna hitta det du söker, samt få experthjälp hos Allt om ventilation. Här finner du dessutom ett brett utbud av ventilationsdetaljer och smarta lösningar för uppvärmning av både villa och pool. Dessutom erbjuder de takfläktar och fläktmotorer som på senare år blivit mycket populärt. Allt om ventilation har takfläktar med hög effektivitet och egenskaper som minskar energianvändningen i ditt hushåll.

Urban sätter alltid kunden i centrum och är stolt över företagets kompetens att hjälpa villaägare och företag med allt som har med inomhusmiljö och ventilation att göra.

- Vi har spetskompetens inom ventilation med luftomsättning av flerbostadshus, villor, arbetsplatser, kontor och industrilokaler sedan 20 år tillbaka. Våra leverantörer och tillverkare har banat vägen för våra framgångsrika produkter för marknaden

2017-03-02

 


 Se våra produktnyheter

MINIVENT VL 50 MITSUBISHI har en ljudnivå ner till otroliga 15 dB gör VL 50 med värmeåtervinning 70-85 % ett av de tystaste ventilationerna på marknaden- Samtidigt är det en enkel installation då det endast krävs ett hål i väggen !

Art nr. VL 50