08-552 40 320 info@usv.se Orrspelsvägen 15 15530 NYKVARN

Om oss

Kunden i Centrum, göra rätt från början

Om USV & Alltomventilation.se

Urban Söder

Vd / Konsult som Egenföretagare USV inomhusmiljö AB

I Början av 1970 byggdes ett nytt Fjärrvärmeverk vid Södertörn, där hade jag anställning som maskinist fram till 1974. Arbetade därefter som Masinchef vid Stockholms Länslandstig till slutet av 1997, maskinchef vid f.d. Vårby Bryggerier mellan åren 1977- 1982, skrev sedan på 1- års kontrakt med Skanska som Masinchef i Libyen. Där ansvarade jag för -drift och underhåll av flera stora sjukhus. När kontaktet var slut fick jag anställning hos Södertälje Energiverk som Skiftingenjör, var med att startade upp ett koleldat värmeverk fram till 1986. Den 9/9- 1986 fick jag anställning som Driftchef vid Huddinge Sjukhus fram till 31/12-93 då personalen går över till nytt bolag Locum Drift AB. Arbetade sedan i bolaget fram till 1997 då jag startade mitt eget bolag inom ventilation.

Vår vision

Allt om ventilation

Utgångspunkten för allt om ventilation är att det är viktigt för vår hälsa, komfort, produktivitet och ekonomi att inomhusluften är ren och inte hälsofarlig.
Visionen är att vara kunskapsledande inom ventilationsbranschen.

Vi vill erbjuda fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och småhusägare kompetens och kundanpassade produkt- och tjänstesystem för projektering, installation och underhåll av ventilations- och värmesystem.

Vår affärsidé

Bättre hälsa, friskare hus, på ett enklare sätt!

Att erbjuda fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och småhusägare kompetens och kundanpassade produkt- och tjänstesystem för projektering, installation och underhåll av ventilations- och värmesystem.

USV inomhusmiljö AB fokuserar på att skapa friska hus med luftkvalitet anpassad för specifika krav och ändamål. Vi kan ta totalansvaret för hela- eller delar av våra uppdragsgivares ventilationsverksamhet.

En viktig uppgift är att förenkla för respektive målgrupp att fatta rätt beslut i samtliga faser i samband med investeringar samt att effektivisera och förenkla förvaltningen av systemen.

Vi är certifierade

Vi kan ventilationssystem

Kunden i Centrum, göra rätt från början

Vad våra kunder säger

En ny Fläktmotor. Kompetent bemötande. Bra service. Lite sen med respons.
Thomas S
27 veckor
Köpt en takfläkt! Bra kontakt! Blev rätt produkt!
Lars-inge E
28 veckor
köpt fläktkåpa,snabb och exakt leverans och bästa pris som jag hittat på nätet.
Per-åke E
28 veckor

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKT OSS!

Har du frågor om våra varor, din beställning eller något annat som vi kan hjälpa till med är du välkommen att kontakta oss.