Hem » ERSÄTTARE FÖR MINIMASTER ACF » Fläkt Woods RDKS Komplett ventilationspaket för kök
  • RDKS komplett paket
  •  
  • RDKS Komplett köksaggregat

Fläkt Woods RDKS Komplett ventilationspaket för kök

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
36 496,00 :-

Beskrivning

Fläkr Woods RDKS Komplett ventilationspaket för köksmontage! Std. Vit Fläktkåpa och front.

Värmeåtervinningsaggregat RDKS är en vidareutveckling av vårt aggregat RDKR.

Vad som ingår i vårt ventilationspaket: 1 st RDKS-1-1-1-2-0-0-1

VÄRMEÅTERVINNINGSAGGREGAT med roterande värmeväxlare uteluft o tilluft höger enbart eftervärmare med fuktstyrning F5 påsfilter/G3planfilter

1st CPDJ-2-03-6-1-1 SPISKÅPA för värmeåterv.aggr. rdkr lågenergilampa 11 w forcering med timeråterg. bredd 600 mm anslutning vänster vitlackerat utförande

1st RDKZ-14-3-0-6-1 TÄCKLUCKA vitlackerat utförande utan förlängningsdel höjd 600 mm till rdkr/rdks generat

1st RDKZ-41-3 KONTROLLPANEL curo touch

Beskrivning av RDKS Det har en roterande värmeväxlare med steglös varvtalsreglering. Detta ger en mycket exakt temperaturreglering som gör att man kan hålla önskad till luftstemperatur. Dessutom finns en funktion som automatiskt begränsar den roterande värmeväxlarens fuktåterföring vid hög fukthalt i inomhusluften.

Aggregatet har en inbyggd styrenhet och kan kompletteras med en kontrollpanel. Om aggregatet placeras i kök kombineras det med en spiskåpa till exempel CPDJ som har ett forceringsspjäll som öppnas vid matlagning.

Grundflödet i köket ordnas med en separat frånluftsventil. RDKS är främst avsett för bostäder och mindre lokaler och ska placeras i varmt utrymme.

Det behöver ej dränering vilket är en fördel speciellt vid utbyte av äldre aggregat. Aggregatet som kan levereras i höger- eller vänsterutförande,har alla anslutningar uppåt och är avsett för väggmontering.

Energibesparing RDKS är ett energieffektivt värmeåtervinningsaggregat vilket väsentligt reducerar energiförbrukningen. Besparingarna sker genom att fläktarna drivs med moderna, högeffektiva EC-motorer där mätningar visar en energiförbrukning på endast 50 - 60 % av vad motsvarande konventionella växelströmsmotorer förbrukar.

Dessutom är RDKS försett med en roterande värmeväxlare med en energiåtervinningsgrad på upp till 83%.

Specifikationer

Artnr: ART000065

Omdöme

Lämna ett omdöme

fWd4n
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om