Nyhet! Systemair Köksaggregat SAVE VTR 150 K Vit, vänster utförande, Max boyta 100 kvm

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Nyhet! 2015 Systemair

Artikelnamn: Nyhet! Systemair Köksaggregat SAVE VTR 150 K Vit, vänster utförande, Max boyta 100 kvm
Artnr: ART14881
26 875,00 :-

Produktbeskrivning

Nyhet! 2015 Systemair

SAVE VTR 150 K, L- Vänster utförande Komplett Köksaggregat i Vit utförande med integrerade spiskåpan för Brf- lägenheter och bostäder, max boyta 100 kvm

Finns med eftervärmare på 500 / 1000 watt, uppge vid beställning. Vänsteranslutning, se spec. bilaga!

Save VTR- 150 K, max boyta 100 2m ?Högeffektiv roterande värmeväxlare ?Energieffektiva RadiCal-fläktar med modern EC-teknik ?Separata inställningar för till- och frånluftsflöde ?Startguide för enkel idriftsättning ?Modern design med integrerad spiskåpa ?Automatiskt byte till sommardrift (utan värmeåtervinning) ?Behovsstyrd reglering ?Låg ljudnivå ?Modbus-kommunikation via RS-485

SAVE VTR 150/K har en integrerad spiskåpa och ska placeras ovanför spisen. Aggregatet har utformats för att passa i olika köksmiljöer med en modern design. Aggregatet har dubbla höljen, är helisolerat och har kompletta reglerfunktioner, roterande värmeväxlare med hög verkningsgrad, termostatreglerat återuppvärmningsbatteri och filter.

SAVE VTR 150/K är anpassad för ventilation av mindre hus och lägenheter med en boyta på 100 m². Frånluften från spiskåpan går genom en egen förbikopplingskanal så att värmeväxlaren inte utsätts för frånluften från köket.

Den integrerade spiskåpan är försedd med tryckknappar för spjäll, forcering och belysning.

1.Under matlagning öppnas spjället med ett tryck på knappen. 2.Ett andra tryck forcerar ventilationen . 3.Ett tredje tryck stänger ventilationsspjället i spiskåpan och aggregatet återgår till normaldrift. Energieffektiva fläktar med EC-motorer ger lägre energiförbrukning. Med de här motorerna kan upp till 50 % lägre energiförbrukning uppnås jämfört med AC-lösningar och med bara halva ljudnivån. Modern teknik ger lägre SFP-faktor (Specific Fan Power).

Idriftsättning av aggregatet kan göras från en eller flera CD-manöverpaneler. En startguide gör idriftsättningen enklare och ser till att aggregatet inte körs vid felaktiga förhållanden. Den aktuella inställningen visas med symboler och text på displayen, såsom tilluftstemperatur och fläkthastighet. Inställning av till- och frånluftsflöde görs vid driftstarten men kan även ställas in från menyinställningarna. Timerfunktion för automatiskt byte mellan dag- och nattdrift ingår. Filterperiod kan också ställas in. Larmsignaler indikerar eventuella feltillstånd.

CD-panelen har också en användarnivå för behöriga installatörer och servicepersonal. CD-panelen är kopplad till aggregatet med en kabel med snabbkopplingar (modulärkontakter) på aggregatets ovansida.

SAVE VTR 150/K har en utgång för reglering av externt varmvatten- eller kylbatteri och förberedda inlopp för behovsstyrd ventilation från externa givare, till exempel CO2, närvarodetektor eller fuktighetsgivare (potentialfri kontakt).

Aggregatet levereras med tilluftsfilter typ G3 och frånluftsfilter typ G3. Tilluftsfilter typ F7 finns som tillval

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

AKtETs
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

  • Värmeåtervinningsaggregat anpassat för bostäder med en boyta på upp till Max 120 m². Med anslutning till spiskåpa
    Art nr. ART 19980
    20 750,00 :-
  • SAVE VTC 300-L vänster är anpassad för väggmontering i exempelvis tvättrum och förvaringsutrymmen- Max boyta 240 kvm
    Art nr. ART 2481-L vänster ansl.
    30 900,00 :-