Produkter   » INOMHUSMILJÖ » VÄRMEPUMPAR FÖR VILLAVÄRME
VÄRMEPUMPAR FÖR VILLAVÄRME
 

Värmepumpar för alla hus

Hos oss hittar du värmepumpar för alla typer av hus. Oavsett hur du värmer ditt hus i dag hjälper vi dig att välja en komplett lönsam värmesystemslösning för dig. Vi samarbetar med landets främsta producenter av värmepumpar.

Våra produkter inom villavärme

Spara pengar på bättre villavärme

Med en vanlig värmepump klarar du ca 50 % av din villauppvärmning. För en eluppvärmd villa innebär detta att du med till exempel en luft/luft värmepump som är rätt placerat sänker elnotan med ca 25 % varje år. Vår intressantaste produkt inom villavärme är vår frånluftsvärmepump, Comfort zone den tillverkas i två storlekar , högbyggd och lågbyggd som skall anslutas till ackumulatortank. Den både ventilerar och producera varmvatten samt värmer ditt hus. (tappvarmvattnet, radiatorerna och golvvärmen.) Är du villaägare med el- eller oljepanna med ett behov av villavärme på mellan 16 000 och 33 000 KWh (exklusive varmvatten) kan du med Comfort Zone minska energiförbrukningen mellan 10 000 och 19 000 KWh/år.

Produktbeskrivning ACJ som luftvärmeaggregat med förvärmd tilluft

ACJ som luftburen värme är vanligt i svenska hus. Det finns få tillverkare av ACJ aggregat i Sverige så det kan vara svårt att få tag på en leverantör när det blir dags att uppgradera sitt system. USV har du tillgång till ett brett utbud av aggregat från speciellt utvalda leverantörer av ACJ

Kort om ACJ luftburet system

Ett hus som värms med ACJ som luftburet system har ofta en Bahco minimaster installerat för att ventilera kök, wc, dusch och tvättstuga. Den äldsta modellen på det luftburna systemet har beteckning ACC. Den som värmer är ACJ ett tilluftsaggregat som oftast hänger i undertaket i tvättstugan.

 

 

 

Mitsubishi Luft- Luft- värmepump MFZ-KJ 35- är framtidens Luft värmepump- utrustad med så kallad Hyper Heating-funktion- vilket innebär att den nominella värmekapaciteten kan hållas konstant ändå ner till -15 grader och att den fortsätter ge en bra värme ända ner till en utomhustemperatur på -25 grader.
Art nr. MFZ-KJ35VEHZ
17 334,00 :-
Valuta
Moms: inkl. exkl.

Nyheter RSS för Nyheter

Fläktmotorer- takfläktar- utbytesfläktar- med motorer- Ventilationsaggregat med Frånluft samt FTX aggregat till och frånluft

Mitsubishi MFZ-KJ35-  Luft- värmepump- Golvmontage framtidens Luft -värmepump
Stort utbud för marknadens kunder- Villaägare- Brf- Byggherre - Företag och Entreprenörer Fläktmotorer till Systemair ventilationsaggregat- Östberg- Flexit- Fläkt Woods- Äldre tillverkare Temovex- Termavent- Rexonett- Minimaster ACC-ACF- Ventex- Enessen- Reginair- Essvex 55- Essvent- Metsovent- Ventex- Husqvarna- Svab- TFER- Topvex- JDBD- RDAA- Sebovex- Electrolux- SVF 7-8-9- ACJ- Vevex Takfläktar- TKS- TKC AC alt. Lågenergifläktar EC - TFSK-AC TFSK EC- TFSR AC- TFSR EC- Vi hjälper till att söka efter Er takfläkt eller fläktmotor kontakta vårt företag!
2017-09-04

Nyheter

Mitsubishi MFZ-KJ35-  Luft- värmepump- Golvmontage framtidens Luft -värmepump
2017-03-02

 

Kampanjvaror


Just nu erbjuder vi följande produkt till extra förmånligt pris.

kampanj_bild

Gå till våra kampanjvaror

Poolvärmepump KMP 50, pool upp till 50 3m

 

Byggsatser ventilationsystem


byggsystem

 

NYHET!


NU i SAMMARBETE MED FLEXIT FÖR ALLA "GDS-BYGGARE"

Här erbjuder vi våra kunder ett helt nytt koncept för Byggsatser ventilationssystem i sammarbete med Flexit Sverige och med otroligt konkurrenskraftiga priser. Klicka här

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.