GÖR DET SJÄLV PAKET I BYGGSATS

Installera våra ventilationspaket själv och spara många sköna tusenlappar med våra ”gör det själv paket”. Vi levererar hela byggsatsen direkt hem till Er, ni slipper åka runt och hämta material.

Har ni planer på att installera ett ventilationssystem i Ert befintliga hus eller kanske skall du bygga nytt ?

Det första är då i båda fallen att vi gör en flödesberäkning för Ert ventilationsbehov med noga beräknade luftflöden för lägsta  ljud i konstruktionen.  Projektering med tydliga ritningar gör att du kommit en bra bit på väg till god inomhusmiljö.

Vi hjälper våra kunder med denna projektering med ritningar i Auto Cad, planritning i 2 D perspektiv i 3 D samt i fyrfärg, Projekteringen sker alltid i gällande norm och så långt som möjligt enl. kundens önskemål, därefter specificerar vi separat allt i offerten lämpligt aggregat, byggsats och konstruktion.

Installera själv så sparar du upp till Ca 50 000 kronor

Vad som ingår i våra byggsatser
Ventilationsaggregat, Uteluftsintag, Takhuv, Inloppsrör, Ljuddämpare, Kanaler, Böjar, Nipplar, Muffar, Frånluftsdon, Tilluftsdon. 50 mm isolering med kanalstrumpa ingår där kanalerna skall isoleras på den kalla sidan. Byggsatsen är komplett efter ritning som ingår i vår leverans. Material- specifikation från vårt ritkontor.

Vad som inte ingår är
Extra isolering av kanalerna till 100 mm, kan beställas av kund efter projektering och mängdberäkning.  Rektangulära detaljer för kanalsystemet samt brand och gasspjäll ingår inte, kan beställes efter behov och krav.

Övrigt: Vi kan konsultera kund som har bygg eller markradon Alla våra Kanaler är Typgodkänt i täthetsklassen (klass D) och i Svensk std. ISO 9001 Kanalerna har täthetsklass D i kanalsystemet och konstruktion i Auto Cad 2D/3D i fyrfärg

USV AB // alltomventilation har byggt / projekterat ventilation i snart 20 år med nöjda kunder.

Kunder som privatpersoner och byggare behöver enbart lämna in sina ritningar till vårt företag, de skall vara skalenliga och skickas som pdf. Utförd radonmätning över 200 Bg/kbm skall bifogas underlaget.

POSTED BY Ventilation | jan, 05, 2021 |

You must be <a href="https://www.alltomventilation.se/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2Fwww.alltomventilation.se%2Fleverans-av-samtliga-ventilations-byggsatser-fran-flexit-sverige-5-ars-garanti%2F">logged in</a> to post a comment.